وبینار چگونه با سواد مالی زندگی خود را متحول کنیم؟
رسیدن به استقلال مالی با کاربرد اصول و ابزارهای سواد مالی
رسیدن به استقلال مالی با کاربرد اصول و ابزارهای سواد مالی
برای شرکت در وبینار رایگان آشنایی با سواد مالی فقط کافیه که ثبت نام کنی.
بنیان گذار و مدیر مدرسه نشا
مدرس سواد مالی
من مریم معصومی هستم دبیرستان را در مدارس استعدادهای درخشان به پایان رساندم. کارشناسی خودم را در رشته مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت و کارشناسی ارشد را در رشته مدیریت اجرایی گرفتم و در حال حاضر دانشجوی MBA سرمایه گذاری در سازمان مدیریت صنعتی هستم.
از سال ۹۳ پس از سالها تجربه در حوزه های مختلف صنعتی تغییر مسیر شغلی دادم و به حوزه آموزش اقتصاد و سواد مالی کودکان و نوجوانان وارد شدم و تا امروز ۳۵ هزار نفر ساعت به حدود ۱۷۵۰ دانش آموز آموزش داشته ام و در حال حاضر در مدارس راه رشد و علامه طباطبایی مشغول به کار هستم.
از همان سال ۹۳ همکاری خودم را با گروه علمی و پژوهشی آسمان دانشگاه صنعتی شریف که برروی موضوع تفکر سیستمی تمرکز دارند شروع کردم و در حال حاضر در این زمینه علاوه بر حوزه سواد مالی تدریس میکنم.
علاوه بر کار آموزش در مدارس و موسسات خصوصی در این چند سال با مراکز مختلفی مانند: کانون جوانههای بانک ملی، پژوهشگاه علوم انسانی، موسسه مالی اعتباری نور، سازمان بورس اوراق بهادار، مجلات بورس ، غرفه سازمان بورس اوراق بهادار در نمایشگاه بورس، بانک، بیمه و اتاق تعاون اراک جهت برگزاری دورههای سواد مالی و تولید محتوا همکاری داشتهام.
در سال ۲۰۱۸ مقالهای تحت عنوان اثر آموزش کودکان بر کاهش مصرف انرژی برای کنفرانس IOSTE که در مالمو سوئد برگزار شد فرستادم و پذیرفته شد.
درحال حاضر کتابهایی را برای آموزش از پیش دبستان تا پایان متوسط بر اساس استانداردهای آموزشی روز دنیا تالیف کردهام که برنامه آموزش سواد مالی در مدرسه نشا مطابق با این کتابها پیش خواهند رفت.
کتابی هم در مرحله چاپ در دست انتشارات سازمان بورس اوراق بهادار دارم که مخاطب آن والدین هستند و تا اواسط سال جاری به بازار خواهد آمد.
تو این مسیر تنها نیستی و میتونی روی کمک ما حساب کنی
“تا امسال دختر من مرتب از من ایراد میگرفت که چرا این رشته را خواندهام ولی امسال نحوه تدریس شما در دوره سواد مالی اینقدر بر او اثر گذاشته که اقتصاد برایش جذاب شده است، الان ما حسابی حرف برای گفتن داریم و او مرتب میآید و از کلاس شما با شور و شوق تعریف میکند.”
“دختر من که تا بحال میخواست پزشک شود الان در مورد شغلهای دیگر سوال میکند و مرتب میخواهد بداند که چگونه میتواند از توانمندی خود درآمد کسب کند.”
“همکلاسیهای دخترم بسیار به منزل ما می آیند و من به حرفهایشان بیشتر اوقات گوش می دهم .
اغلب می بینم از شما و کلاس اقتصاد و اتفاقات آن صحبت می کنند. بچه ها اینقدر به کلاس علاقمند هستند که مرتب دنبال انجام تکالیف اقتصاد هستند.”
وقتی بافرزندم صحبت می کنم متوجه می شوم که بایک بچه آموزش دیده روبروهستم و وقتی با قبل مقایسه می کنم می بینم خیلی تغییر درفرزندم ایجاد شده است .”